Vallforners és una Masia ubicada al Montseny que s'ofereix com alberg pluridisciplinar

Modele de draperii moderne

AM și eu nevoie de un sfat, în Alegerea draperiilor pentru Living. Am un living, nu foarte Mare, cu o canapea GRI închis, spre Negru, Cu Perne décoratif Care au un modèle în zigzag cu Alb și o măsuță de cafea Neagră. În fața ușii este un perete Cu trei geamuri mari de sticlă și o ușa de sticla, Cu rame Maro, Care DAU Într-o terasă acoperită (un balcon mai mare. Pereții sunt Albi, iar Mélis este o combinație de Negru și Culoarea stejarului. Parchetul la fel stejar. Ce draperii se potrivesc? AM găsit un modèle asemănător pernelor décoratif. Se potrivesc, OARE? Vă Rog, să-mi spuneți părerea dumneavoastră! Camera copiilor este cea mai Vesela incapere, Asadar perdelele si draperiile trebuie sa II inspire si sa refletent pasiunile acestora. Si aici modelele sunt diverse, de la personaje de desene Animate, la motive florale si Lumi de BASM. La fel ca in dortoir orul adultilor, draperiile au un ROL important in zapewniania intimitatii in timpul serii, astfel acestea trebuie sa fie opace, INSA pentru a nu incarca atmosfera putem opta pentru tesaturi Naturale, usoare. Ce faci Dacă ai pereți colorați? Poți folosi perdele și draperii simple, Cu MODELE Clare, Care să imprime senzația de ordine. Când ai pereți colorați potï folosi și imprimeuri, Dar atenție ca restul mobilierului tapițat să fie Cât mai simplu.

E ca și cum fereastra AR deveni și accenl décoratif al camerei și Lumina naturală este astfel pusă în valoare și DIN Punct de de l`été cromatic. În colecţia de perdele am selectAt Atât ţesături simple, tradiţionale, Cât şi MODELE colorate, vesele sau textile délicat, eterice. Găsești draperii și perdele cu Capse direct în magazine, Gata croite. În Foto Model Mia de la Kika, linistit AICI Draperii și perdele cu imprimeuri în camere cu pereți Albi? DA, clar că le potï folosi Dacă vrei să creezi contraste de textură, deci potï alege nuanțe mai cumiți pentru țesăturile draperiei și perdelei, Dar cu imprimeuri simple, nu brodate. Cu cit efectele draperiiei sau perdelei sunt mai grafice, Cu Atât efectul va fi mai de impact. Astfel, chiar Dacă la prima, draperia sau perdeaua e simplă, faptul că imprimeul e în relief sau DIN Alt Material, Modul cum Cade Lumina ca ajunge să scoată suprața țesăturii în evidență. Fereastra va părea mai mare, Dar țesătura va Marca Zona DIN casă pe care vrei să o scoți în evidență. Draperiile au rolul de a filtra substanţial Lumina şi căldura DIN extérieur. În Gama noastră veți găsi diverse motive şi NUANŢE, elegante sau Naturale.

Dédiam timp prea mult alegerii unor Piese de mobilier si adesea ignoram potentialul unor draperii si perdele in conturarea unui décor intérieur placut, care sa ne relaxeze.

Comments are closed.